Lähde mukaan

Liittymällä lähettäjärenkaaseeni saat kuulumisiani noin parin kuukauden välein joko sähköpostilla tai paperikirjeenä. Lähettäjärenkaaseen liittyminen ei velvoita sinua mihinkään, mutta voit halutessasi tukea työtäni sinulle sopivalla tavalla.

 Kaikkein tärkeintä on rukous. Sekä Kansanlähetyksellä että Wycliffe Raamatunkääntäjillä on rukouspiirejä ja ne myös julkaisevat rukousmuistioita (Tilatessasi Wycliffen ilmaisen Sanalla Sanoen -lehden saat myös heidän rukousmuistionsa). Voit ottaa näihin järjestöihin yhteyttä ja kysyä lisää. Rukousaiheita löytyy myös ystäväkirjeistäni sekä tältä sivustolta.

Myös taloudellinen tuki on tärkeää. Säännöllinen tuki mahdollistaa työn jatkumisen ja helpottaa sen suunnittelua. Voit lisäksi pitää työtäni esillä esim. seurakunnassasi ja ystäväpiirissäsi. Yhteydenpidon ei tarvitse olla yksipuolista: rohkaisevat viestit lähettäjiltä auttavat jaksamaan. Pohdithan rukoillen, mikä on sinun paikkasi tässä työssä.

Lämmin kiitos tuestasi!

”Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä?” (Room. 10:14-15)

Voit liittyä lähettäjärenkaaseen tai lahjoittaa täällä.

2 kommenttia artikkeliin ”Lähde mukaan

  1. Hei Anna! Isäni kysyi, mitä toivoisin syntymäpäivälahjaksi ja pyysin häntä antamaan lahjan tukemaan sinun työtäsi. Lähetän tässä samalla lämpimät terveiset vanhalta soittokaveriltasi!!! Kaikkea hyvää! 🙂 Terveisin Laura A

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.