Pääsiäistervehdys

Pitkän hiljaisuuden jälkeen on korkea aika kertoa vähän kuulumisia. Vuosi alkoi vauhdikkaasti Työntekijäseminaarilla ja Missioforumilla Ryttylässä ja seurakuntavierailuilla Kainuussa ja Uudellamaalla. Sen jälkeen tahti on hieman rauhoittunut, joskin tässäkin kuussa olen ehtinyt käydä mm. Oulussa kertomassa Etiopiasta.

Terveysrintamalle ei kuulu sellaista uutta, että olisin aivan pian palaamassa Etiopiaan. Tutkimukset jatkuvat edelleen, joten lähden aikaisintaan lokakuussa. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että siihen asti olen käytettävissänne seurakuntavierailuilla ja mihin muuhun sitten keksittekään minua pyytää. 🙂

Vaikka elämässä moni asia on epävarmaa, voimme luottaa siihen, että Jeesus on täyttänyt lain puolestamme ja sovittanut syntimme ristillä. Kun turvaamme häneen, elämämme on vakaalla pohjalla. Siunattua pääsiäisen aikaa!

Se on täytetty (Joh. 19:30)

2 kommenttia artikkeliin ”Pääsiäistervehdys

  1. Hei Anna!
    Olet jakanut meille joitakin asioita terveydestäsi,olen itsekin monien sairauksien osallinen, esim.Maito-laktoosi-intoleranssi on minulla melkoinen vaiva, ilmeisesti pitempi aikainen sukumme vaiva. Join maitoa normaalisti n.40:n ikään asti, sitten yhtenä yönä vaivat alkoi, meni viisivuotta ennenkuin selvisi että en siedä lainkaan tätä laktoosia. Oireena oli öinen sydän tykytys ja tunne että räjähdän, johtuen että laktoosi alkoi käydä liika happamassa vatsa laukussa. Kaksi kertaa oli kyyti vuodeosastolle ambulanssilla, sepelvaltimo sairautta epäiltiin, mutta ei ollut tutkimuksissa mitään vikaa, tämä laktoosi oli syy. Lääkkeissäkään ei saa sitä olla. Olen tutkinut sukuani kaksi henkeä on kuollut alle 50.n iässä äkillisesti, joten tätä vaivaa on ollut ilmeisesti jo suvussani pitempään.Toinen vaivani jatkuva tinnitys 7/24,aamuyöllä on tuuria jos saan nukuttua täydet 7-8 tuntia, Vaiva alkoi n.8-10 vuotta lievänä,nyt olen jo menettänyt toivoni että vaivaani tulisi jotakin apua,lääkärit naureskelee tätähän on niin paljon nuorillakin kovaa musiikkia kuunnelleilla. Itse en ole kovaa soittoa kestänyt nuorempanakaan. Lääkkeitä vaivaan ei ole, ei kyllä kipua, mutta hermojen päälle ottavaa vaiva joskus on, varsinkin aamulla, jolloin sydämen taajuinen tykytys on voimakkaimmillaan, nyt on tämän kuun lopulla meno purenta anatomin tutkimuksiin,onko syynä purenta virhe tai joku jännitys tila kaulan aluella.Nyt on ihmisillä kaikenlaisia vaivoja eräs nainen olisi jo kuollut,mutta hänelle on tiede keksinyt aineen joka pitää hänet hengissä.Olen arvellut että Herramme Jeesus tietää hätämme ja huolemme,en osaa muuta kuin uskoa,että joku tarkoitus vaivallani on,olihan Jeesuksella omat tuskansa ja kipunsa aikoinaan,ymmärtäjiä ihmisissä oli vähän ja opetuslapsetkaan ei käsittäneet Hänen opetuksiaan ja ilmoituksiaan,mitä tulee eteen että kirjoitukset toteutuu.
    Siunattua Pääsiäisen aikaa sinulle Anna ja Herran hoitoa elämässäsi.

    • Näinhän se on, että Jeesus näkee elämämme ja kaikella on tarkoitus, vaikka me emme sitä ymmärtäisikään. Siunausta ja Herran huolenpitoa sinunkin elämääsi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.