Materiaalia muualla

Jos olette radion äärellä huomenna 22.10., voitte kuunnella haastatteluni Radio Deillä klo 8.35 alkavassa Raamattuavain Extrassa. Ohjelma on myöhemmin kuultavissa Avaimia.net-sivustolla.

Suuressa mukana -sivustolle taas ilmestyy minun kirjoittamani juttu joulukalenterin 3.12. luukkuun.

Viimeisimmässä ystäväkirjeessäni mainitsin Suomesta tulleet vieraat. Veijon bloggaukset matkasta löytyvät jo nyt samaiselta Suuressa mukana -sivustolta, samoin Kansanlähetyksen rukouspyyntö Etiopian puolesta.

6 kommenttia artikkeliin ”Materiaalia muualla

  1. Kiitos sinulle Anna kirjeistäsi ja varsinkin viimeisestä. Kokoonnumme joka toinen viikko lähetyspiiriimme Vuokatin kirkkoon, jossa laulamme, rukoilemme, teemme käsitöitä ja nyt varsinkin myyjäistuotteita tuleviin adventin myyjäisiin. Meitä pieni, mutta uskollinen porukka naisia, missä miehet? Rukoilen erityisesti siunausta ja varjelusta tähän päivään! Etiopiahan on tullut monella tapaa tutuksi, Ritva Olkkola-Pääkkönen on hyvä ystävä mm.
    Jää Taivaan Isän turvallisiin käsiin ja hoitoon, terveiset myös ystävälle Mirjami Uusitalolle!
    Rakkain terveisin Vuokatista Mirja ja pieni piirimme sekä lähetyssihteeri Terttu

    • Hei Mirja, Terttu ja piiriläiset! Kiitos viestistänne ja rukouksista. Hienoa, että jaksatte niin uskollisesti tukea lähetystyötä. Näytin viestinne Mirjamille ja hänkin lähettää teille terveisiä. Taivaan Isän siunausta ja varjelusta teille.

  2. Hei Anna!Minä olin 28.-30,10.Tukholmassa Awakening Europen Scandinavia-konferenssissa, missä meitä oli 20000-25000 osallistujaa eri puolilta maailmaa. Tapahtumapaikkana jalkapallostadion Friends Areena. Puhujina mm. Todd White ja Ben Fitzgerald Bethel-seurakunnasta Kaliforniasta sekä Heidi Baker Mosambikista.Aivan valtava Pyhän Hengen läsnäolo:ihmisiä pelastui, uudistui ja vapautui.Olimme myös kadulla kohtaamassa ihmisiä. Missiomaailman, jonka mukana olin, ylistysbändi Northwind Collective teki kansainvälisen läpimurron johtaen ylistystä su-aamuna. Jumala on tekemässä suuria asioita Pohjoismaissa ja koko Euroopassa!!!Jumalan siunausta ja läsnäoloa sekä varjelusta sinulle kaikkeen!t. Leena☺

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.