Takapihalle uimaan?

Koulusta tultuani kuulin ulkoa veden kohinaa ja kävin nappaamassa kuvan takapihalleni tulvineesta joesta. Kymmenen minuuttia myöhemmin piha muistutti uima-allasta. Nyt vedenpinta on jo laskenut eli varpaat eivät ole ainakaan vielä kastuneet.

Uima-altaani

Uima-altaani

6 kommenttia artikkeliin ”Takapihalle uimaan?

 1. Paljon olemme saaneet vettä täällä kotoisessa Suomessakin taivaalta tänä kesänä. Kesä on todella ollut poikkeuksellinen. Koululaisia käy sääliksi, kun loma loppui ja koulut alkoi, niin sittenpä juuri sää selkeni ja aurinko paistoi väliin suorastaa kuumasti.
  Paljon rakkaita terveisiä sinulle Anna täältä Sotkamosta. Pieni lähetyspiirimme alkaa pikapuoliin jälleen kokoontua Vuokatin kirkossa.
  Tänään on vielä kaunis loppukesän päivä. Olen käyttänyt sitä hyväksi ja pyöräillyt enemmän.
  Siunausta ja kaikea sitä, mitä tarvitset Taivaan Isältä, Hän antakoon sitä sinulle!

 2. Toivotaan sadetta tänne Kajaaniin, Pyhän hengen sadetta, missio nuorille lokakuun
  alussa. Terveiset täältä Kainuun sekl:tä, Riku Rinne ja Nina Åström, Tuoviset opistolta tulossa tapahtumaan. Mukava kun olet sopeutunut uusiin olosuhteisiin ja kielen opiskeluun olet päässyt jo sisälle.
  Rukouksin. Moi.

  • Hei Sisko! Hengen sateet eivät ole pahaksi missään. 🙂 Siunausta teidän missiolle! Sadekausi jatkuu edelleen, vaikka pahoja tulvia ei olekaan enää ollut, samoin jatkuu kielikoulu.

 3. Hei Anna! Minä olen mukana 9.-10.10. Missiomaailman Nouse Suomi-tapahtumassa Tampereella rukoustiimissä. Tulossa hieno koko perheen herätystapahtuma lastenkirkkoineen, katuaktioineen, iltatilaisuuksineen ,jne.-ylistystä unohtamatta!Rukoillaan, että Pyhä Henki saisi vallata alaa yhä enemmän niin täällä Suomessa kuin siellä Etiopiassa niin että ihmiset voisivat löytää Jeesuksen elämäänsä.
  Jumalan läsnäoloa, johdatusta ja iloa sinulle kaikkeen! t. Leena P.

  • Hei Leena! Siunausta teidän tapahtumalle. Tehköön Pyhä Henki työtään meidän kaikkien elämässä asuinpaikasta riippumatta. Anna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.