Muutos aikatauluun

Seurakunnissa kierrellessäni olen usein päättänyt esitykseni Afrikassa seikkailevan sarjakuvasankari-lähetyssaarnaaja Esra Elovainion lausahdukseen ”Suomessa asia tapahtuu, kun on sen aika ja täällä asian aika on silloin, kun se tapahtuu.” Nyt olen saanut hieman esimakua aikataulujen muuttumisesta, kun minun ja Sadeharjujen lähtö Etiopiaan siirtyi syyskuulle. Siirtoon oli useitakin syitä, mm. se, että alkuperäisellä aikataululla viisumin ja henkilökortin uusiminen osuisi jatkossa aina kesälle, mikä olisi varsin hankalaa.

Olin jo ehtinyt aloittaa lähtövalmisteluihin tarkoitetun lähtöloman, kun päätös lähtöni lykkäämisestä tehtiin. Niinpä palasin takaisin töihin, mikä aiheutti riemunkiljahduksia toimistossa. Työtä nimittäin riittää ja jokainen käsipari – tarvittaessa myös aivolohko – on tervetullut.

Työlupa- ja viisumiasiat ovat edelleen auki, mutta minulle on löytynyt asunto Addis Abebasta. Se sijaitsee Mekane Yesus -kirkon tontilla, josta oheinen kuvakin on. Kielikoulu on hyvin lähellä ja sen aloitamme – tämänhetkisen suunnitelman mukaan – 29.9.

Yksi kommentti artikkeliin ”Muutos aikatauluun

  1. Toisaalta ikävä juttu, että lähtö siirtyi myöhäisemmäksi. Mutta on siitä iloa ainakin meille ryttyläläisille! Toivottavasti pääsette kuitenkin Mikan nimipäiväksi kielikouluun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.